Oh My Ghostess

OH MY GHOSTESS


Ad:Oh My Ghostess 오 나의 귀신님
Yapım yılı:2015
Yönetmen:Yoon Je-Won
Kanal:TVN
Tür:Romantik, Komedi, Fantastik
Bölüm sayısı:16
Dil:Korece
Ülke:Güney Kore
Konu:Baş şefin yardımcısı olan Na Bong-Sun (Park Bo-Young) kendine karşı güvensizdir ve hiç arkadaşı yoktur. Çocukluğundan itibaren şaman olan büyükannesi sayesinde hayaletleri görebilmektedir. Bir gün küstah ve çekici bir hayalet olan Shin Soon-Ae (Kim Seul-Gi) onun bedenini ele geçirir. Bu arada, baş şef Kang Sun-Woo (Jo Jung-Suk), Bong-Sun'un ani değişiminden sonra onun farkına varmaya başlar.



OYUNCULAR



Park Bo-Young dizide, baş şefin yardımcısı olarak çalışan Na Bong-Sun karakterini canlandırmaktadır. Ürkek kişiliği ve kendine olan güvensizliğinden dolayı hiç arkadaşı yoktur. Emrinde çalıştığı şef Kang Sun-Woo'ya (Jo Jung-Suk) karşı gizli bir aşk beslemektedir. Ayrıca onun hayaletleri görebilme gibi bir yeteneği vardır.




Jo Jung-Suk dizide, yıldız bir şef olan Kang Sun-Woo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri iyi görünümlü ve kendinden emin bir şeftir. Kadınlar arasında popüler olmasına rağmen eski kız arkadaşını unutabilmiş değildir.




Kim Seul-Gi dizide, bir hayalet olan Shin Soon-Ae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, 35 yaşında hiç evlenemeden ölmüştür. Hiç evlenememiş olması onu ruhlar arasındaki en çok pişmanlık duyan hayalet haline getirmiştir ve mitolojide bilindiği gibi en intikamcı hayaletler bekar / bakire hayaletlerdir.




Lim Ju-Hwan dizide, yakışıklı bir polis memuru olan 32 yaşındaki Choi Sung-Jae karakterini canlandırmaktadır. O, Sun-Woo'nun (Jo Jung-Suk) kız kardeşi olan Kang Eun-Hee'nin (Shin Hye-Sun) eşidir. Onun karakteri, çok hoş ve dürüst birisi olduğu için ona " Wand of the Public" (Halkın Değneği) takma adını vermişlerdir.



Diğer Oyuncuları:

Park Jung-Ah / Lee So-Hyeong
Shin Hye-Sun / Kang Eun-Hee
Kang Ki-Young / Heo Min-Soo
Choi Min-Chul / Jo Dong-Cheol
Choi Min-Chul / Jo Dong-Cheol
Oh Ui-Sik / Choi Ji-Woong 
Lee Dae-Yeon / Shin Myung-Ho 
Shin Eun-Kyung / Sun-Woo'nun annesi
Lee Jung-Eun / Seobinggo 
Lee Hak-Joo / Shin Kyung-Mo
Kim Sung-Bum / Han Jin-Goo
Heo Min-Soo / Kang Gi-Young 
Jo Han-Chul / Doktor Hong (konuk oyuncu - 5. bölüm) 
Ryoo Hyoun-Kyoung / Polis memuru Kang (konuk oyuncu - 13. ve 14. bölüm)
Seo In-Guk / Şef (konuk oyuncu - 16. bölüm)


Dizi ile ilgili kuş bakışı yapmak için tıkla. 🕊🕊🕊🕊🕊

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kpop Erkek Grupları

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo